This project was brought about by a new rear extension, which brought the uninspiring garden into full view.
As the family was growing having an outdoor space they could enjoy with the children became a top priority

Before

Building work had left the garden in a sorry state. The lawn had been scraped of all its vegetation and what was left was a large patch of mud in need of a re-think and some imaginative design.

After

The new extensions raised level made the perfect location for a
raised balcony. Bespoke glass balustrades were installed to make the
area safe and to disguise the walling we opted for some bespoke
vertical planters filled with lush perennials that brings the garden into
view of the upper level. Extending down the garden is new planting,
a curved garden pathway and a custom built children’s play area.