This modern contemporary garden needed a complete transformation of a large garden in Cheshire. The complete full design and
build for the project included a bespoke cedar screen, a raised decking area, feature green walls, paving, new planting, steps and
resin bound gravel driveways.

For more detail about the design of the garden please click the following link – Couples Contemporary Garden Bramhall

Before

The garden was a neglected space, with several level changes that made the garden difficult to access.There was a lack of usable space for the family and the garden didn’t match the grandeur of both the interior styling of the property and the Victorian architecture of the building.

After

The finished garden is much brighter, with plenty of room
for parking, entertaining and relaxing. The new planting fits
complements the style of the property and the new hard
landscaping elements give the space and indoor – outdoor feel.