This modern family garden required a complete re-design of the existing space. The clients had recently purchased the property and the garden was overcrowded with large established shrubs and planting, minimizing the usable space our team completed a full re-design and build of the garden. The brief was to maximize the space in the garden for the family and to have plenty of room for entertaining.

For more information about our design of the space click here – Large modern Family Garden – Cheshire

Before

Prior to the start of works the garden was mostly inaccessible, large shrubs took up around half of the overall space in the garden and made using it very impractical.

After

After the new extension was built with bi-fold doors leading out into the garden. A new patio area was installed in a bright tone creating an indoor/outdoor feel to the space. In the space reclaimed from the shrubs we
created an outdoor kitchen/ dining area complete with a brick based pizza oven and bespoke pergola.